Znate li koliko je ”težak” Modrić?

Najpopularniji hrvatski sportaš Luka Modrić u 38. godini i dalje igra na vrhunskoj razini za Real Madrid i nada se novom ugovoru do ljeta 2024. godine.

Kapetan vatrenih planira povesti reprezentaciju na final four Lige nacija te Euro 2024. godine, odraditi iduću sezonu s Realom i onda se umiroviti. A specijalizirani portal CA Knowledge objavio je podatke o tome koliko bogatstvo ima Luka Modrić, procjenjuje se da je ‘težak’ oko 80 milijuna dolara.

Pozivajući se na Forbes i Bloomberg, ističu da na godinu zaradi oko 10 milijuna dolara, mjesećno preko 700 tisuća dolara, no dodaju kako ima lukrativne bonuse od sponzora u vidu gigantskih firmi Adidasa, Paninija i Coca Cole koji mu uprihode dodatnih 10 milijuna dolara, prenosi Večernji list.

Prema njihovoj projekciji, 2018. godine je vrijedio 30 milijuna dolara, a 2023. godine njegova imovina popela se na vrtoglavih 80 milijuna dolara. Isto tako, napisali su da Modrić posjeduje nekoliko nekretnina diljem svijeta, uključujući stanove u Španjolskoj i Hrvatskoj te luksuzne vile u obje zemlje.

Modrić je u Real stigao iz Tottenhama 2012. godine i osvojio sve što se može uzeti u kontekstu klupskog nogometa, dok je sa reprezentacijom osvojio srebrnu i brončanu medalju na svjetskim prvenstvima u Rusiji i Kataru.

Facebook Comments