Drama u Makarskoj! Mahao mačetom i noževima vičući da će ubiti brata: U ludom pohodu pomagale mu i sestre

Policajci Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, jednim muškarcem i dvije žene, za koje je utvrđeno da su pokušali prislili brata da im potpiše dokumente kako bi ostvarili imovinsku korist, dok je muškarac prijavljen i za tjelesnu ozljedu prijetnje, prenosi Dnevnik.hr.

Prema policijskim informacijama 33-godišnji muškarac u društvu 40-godišnjakinje (brat i sestra), u srijedu je u kući fizički napao brata udarivši ga palicom po ruci nakon čega ga je zaključao u sobu te mu nije dopuštao da izađe.

Čitavo vrijeme dok se oštećeni nalazio u sobi mahao je mačetom i noževima vičući da će ga ubiti, dok mu je 40-godišnja sestra prijetila. 

Također, 33-godišnjak je bratu zaprijetio da će ubiti članove obitelji. Brat i sestra su nakon toga telefonski nazvali 47-godišnju sestru koja je također preko telefona prijetila oštećenom bratu.


Policija je utvrdila da su od brata tražili da potpiše dokumentaciju temeljem koje bi 33-godišnjak, 40-godišnjakinja i 47-godišnjakinja ostvarili imovinsku korist i rekli mu da to mora učiti u naredna dva dana, nakon čega su ga pustili.

Nakon zaprimljene prijave pronađene su i uhićene tri osobe te je provedeno kriminalističko istraživanje.

Policija je pretresla stan koje koristi 33-godišnji muškarac, te su pronašli i oduzeli zračnu pušku s pripadajućim streljivom, tri noža, zavrtanj za davljenje, gumenu palicu, a od 40-godišnjakinje su privremeno oduzeli mač, dva noža i teleskopsku palicu.

Uz kaznenu prijavu 33-godišnji brat i 40-godišnja sestra su privedeni pritvorskom nadzorniku, dok će protiv 47-godišnje sestre kaznena prijava biti podnesena redovnim putem.

Oštećeni je zatražio liječničku pomoć, jer je zadobio hematome.

Facebook Comments