Muškarac zabunom spavao s drugom ženom, sve završilo na sudu

Poznanica je pozvala muškarca (33) da prespava kod nje u Würzburgu. Ali na kraju je završio u krivom stanu i u krivom krevetu s drugom ženom. Ovaj neobičan slučaj završio je na sudu – i završio novčanom kaznom za čovjeka, prenosi Fenix-magazin.

Neobičan slučaj završio je na okružnom sudu u Würzburgu. U svibnju prošle godine, nakon noćnog pijančenja, poznanica je pozvala muškarca da prespava kod nje te mu je ponudila i seks.

Doznaje se to iz SMS poruke poznanice koja je za tu priliku ključ ostavila u sandučiću ispred vrata stana. Čovjek je došao s 1,8 promila alkohola i uzeo ključ – ali onda je ušao u krivi stan. Budući da je ključ očito otključao i druga vrata stana, a nestanak struje otežavao snalaženje u kući, muškarac je otišao u krevet s nepoznatom ženom.

Žena u krevetu je mislila da joj je muž legao u krevet. Njih su se dvoje nakon toga čak i poseksali. Pogreška je uočena tek kada je muškarac oslovio ženu sa “Sandra”.

“ Odmah sam ga odgurnula i upalila svjetlo. Stajao je gol ispred mene. To je bila moja noćna mora”, navodi se da je žena svjedočila na sudu, piše “Bild”. Zatim je vrisnula u pomoć. Njezin suprug je dojurio i pretukao čovjeka s prijateljima.

Slučaj protiv tog čovjeka obustavljen je u ponedjeljak na sudu uz novčanu kaznu od 2.400 eura koju mora muškarac platiti iako je i on žrtva u cijeloj priči. Optuženi je također žrtva jer ga je teško pretukao ženin muž koji je pozvao i svoje prijatelje”, rekli su iz ureda javnog tužitelja za Bild.

Međutim, ostalo je nejasno kako je ključ otključao druga vrata stana.

Facebook Comments