Nakon 423 epizode završilo snimanje Kumova, još jedne grozne domaće serije

ZAVRŠILO je snimanje Kumova, jedne od najdugovječnijih (i najlošijih) domaćih serija.

Posljednju scenu snimili su glumci Olga Pakalović i Vladimir Tintor, koji u seriji glume bračni par Vesnu i Aljošu Gotovac, a zadnjim aplauzom bodrili su ih kolege glumci i članovi produkcije.

”Ovo je zaista bilo najduže snimanje u mom životu, vjerujem i u životu drugih. Najdugovječnija telenovela s 423 epizode, osjećam ogroman osjećaj ponosa i zahvalnosti na toj ekipi, na toj velikoj privilegiji da smo radili takav televizijski projekt”, rekla je na kraju snimanja Daria Lorenci Flatz, koja je u seriji utjelovila Jadranku Macan.

Emitira se od 2022.

Serija je s emitiranjem krenula početkom 2022. godine.

U seriji su glumili Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Marina Redžepović, Nika Barišić, Lara Obad, a u novoj sezoni, koja gledatelje očekuje iduće godine, pridružili su im se i Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek…

Grozne recenzije

Inače, Kumovi na IMBd-ju imaju ocjenu 5.7 od 10 i ne baš bajne recenzije.

“Loš humor, uštogljene glumačke izvedbe… Postoje bolji načini da provedete vrijeme”, “Tipična low budget serija. Jeftina produkcija, loš scenarij… U doba HBO-a i Netflixa nevjerojatno je da bi netko pogledao čitavu epizodu ovoga”, “Stereotip za stereotipom. Žao mi je glumaca što moraju raditi zbog love”, samo su neke od recenzija.

Facebook Comments