Prosinečki poručio navijačima Hajduka: “Frustrirani ste, 18 godina niste bili prvaci!”

Na utakmici 5. kola SuperSport HNL-a, u Kranjčevićevoj između Rudeša i Hajduka odigranoj prije osam dana u kojoj su gosti slavili s 0-2, Splićani su imali veliku podršku svojih navijača.

Na spomenutoj utakmici, Torcida je podignula transparent upućen treneru Rudeša, Robertu Prosinečkom, na kojem je pisalo: “10 eura, može, hvala. Ipak, četniku nije plaća mala”.

Gostujući navijači su “počastili” legendarnog Vatrenog i drugim povicima i ružnim psovkama.

Požalila se Torcida i na cijenu ulaznica za utakmicu s Rudešom,10 eura za gostujuću tribinu smatraju previsokom.

Robert Prosinečki je za Antena Zadar komentirao slučaj iz Kranjčevićeve:

Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje. Stojim iza toga što sam rekao o njemu, Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći? Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? J…m mu mater, pa ja to ne razumijem.

Žuti se osvrnuo i na Hajdukovo čekanje naslova prvaka Hrvatske već dugi niz godina:

Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što osamnaest godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da će te biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet, zaključio je Robert Prosinečki.

Facebook Comments