Severina nakon dugo vremena objavila fotografiju sa sinom i rastužila ljude: Ovo je sramota

Hrvatska pjevačica Severina Vučković otputovala u Rim na odmor, a na svom Instagram profilu podijelila je i nekoliko fotografija s ove popularne destinacije.

Međutim, jedna objava rastužila je njene pratitelje koji su joj pružili potporu u komentarima. 

Naime, sa Severinom je u Rimu i njezin sin Aleksandar, no na zajedničkim fotografijama s mamom dječak spušta glavu i krije lice. Razlog zbog kojeg to čini je taj što je Aleksandrov otac Milan Popović sudskim putem zabranio Severini da objavljuje fotografije sa sinom na kojem se vidi njegovo lice.

“Ljubav mi je sve objasnila i ljubav je sve riješila…”, citirala je Severina papu Ivana Pavla II u opisu fotografije sa sinom.

“Ovo je velika sramota da dijete mora skrivati lice zbog tamo nekog kretena što ima privilegiju na zakon”, “Tužno je vidjeti da lice tvog dijeteta mora biti pokriveno”, “Kad vidim da majka koja ga je nosila i rodila ima zabranu slikati se s vlastitim djetetom muka me uhvati… Ali godine lete i vrlo brzo će mali skinuti kapu i dignuti glavu uz svoju mater”, pisali su Severinini pratitelji.

Inače, iako je Popović zabranio Severini da objavljuje fotografije Aleksandra, spremno je pozirao prošlog ljeta sa svojim sinom i Severininim bivšim suprugom Igrom Kojićem koji je fotografiju i objavio na društvenim mrežama.

Facebook Comments