Ubojica iz Mladenovca pravi probleme i u zatvoru

Uroš B. (21), osumnjičeni za masovno ubojstvo kod Mladenovca, kako saznaje “Telegraf”, u pritvoru u Smederevu – pravi probleme.

Prema informacijama koje su dobili mediji u Srbiji, on je udario šamar drugom pritvoreniku, i ovaj njemu. Sami su prekinuli sukob i pozvali službu za osiguranje.

On je iz Specijalne zatvorske bolnice u kojoj je bio na vještaćenju, vraćen u pritvor u Smederevu.

Inače, po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Smederevu naređena su dva vještačenja u slučaju masakra kod Mladenovca.

Uroš B. je 4. svibnja ove godine sijao smrt po selima Malo Orašje i Dubona. U krvavom piru ubio je osam osoba, a ranio 14.

On je na saslušanju u Višem javnom tužiteljstvo u Smederevu priznao da je na ljude pucao jer je “osjećao da su mještani stvarali zavjeru protiv njega, da je bio izložen podsmijehu i ruganju”.

Nakon ubojstva, policija je uhitila njegovog oca, ujaka i brata. Njima je svima određen pritvor do 30 dana.

Uroš je masakr izveo samo dan nakon masovnog ubojstva djece u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. Počeo je ubijati u selu Malo Orašje, a zatim došao u Dubonu. Nakon što mu se očev “mercedes” zaglavio u obližnoj njivi ukrao je automobil. Kradenim vozilom došao je naplatne rampe “Mali Požarevac” prijetio taksisti i putnici taksija, bombom, čime je prinudio vozača da ga odveze do sela kod Kragujevca gdje je i uhićen.

Facebook Comments