(VIDEO) Goran Bare snimljen kako tetura autocestom

Hrvatski rocker i frontmen benda Majke, 56-godišnji Goran Bare poznat je po svom osebujnom karakteru i ponašanju, no sada se na društvenim mrežama pojavila snimka koje je mnoge zabrinula.

Naime, u snimici se vidi kako Goran tetura autocestom i nešto priča, dok u rukama drži bočicu vode. Video je navodno snimljen na relaciji Zagreb – Pula, a upravo je u Puli Goran nedavno održao koncert sa svojim bendom.

Goran je u više navrata otvoreno progovorio o svom dugogodišnjem problemu s ovisnošću i preostalim životnim planovima, prenosi Showbuzz.hr.

  “Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno”, izjavio je Goran u intervjuu za 24 sata prije nekoliko godina i dodao kako misli da mu je preostalo još kojih 15, 16 godina života.

U tom razdoblju planira snimiti još 2 do 3 albuma na koja će biti ponosan. Priznao je tada i kako slava ne donosi samo lijepe stvari već ima i loših. Pogotovo mu je bilo teško jedno razdoblje kada se povukao iz javnosti jer nije imao mira pa nije htio izlaziti iz kuće.

Facebook Comments